Friday, 1 July 2011

Gmbr OP ahad siap. Yeay!

Hey, esok i mau pg KL, attend kenduri, and luckily just now, OP texted i, die kate gmbr bole siap by this sunday yuhuuuuuu!niceee bebeh nicee!

Okay later gmbr dah dpt, i review kasi uols smua.byk nak cerita dari segi baju i plain smpi silap jahit beading smpi turn jadi perfect gilaaa, then review majlis, hntran, doorgift and etc2.


Tgu yawww!


stay tuned cantiks smuaaaaa!

Hey im now working on my wedding theme, oh my, mak dah bising dan gelabah2 suruh decide theme clor cpt2,
before this i pilih purple fuschia pink, but skg dah jadi too common. i want something different bebeh,
Idea please?in my head rite now is only fuschia, orange, peach. but mak tak agree, katanya silau panas nanti, adoiiiiiii!

idea bebeh ideaaaaaa!hee thanks smuaaaa


:D

4 comments:

  1. aaah jeles dgn cik kawin main2, i punye tak dapat lagi picca dari OP..grrrrrrr ehh fushia ke u punye theme??sangat mengerlip warna tu.terang benderang mata ku.hahaha u x suke warna lembut2,pastel colour ke??i suka(eh tetiba) ;p

    ReplyDelete
  2. didi...da tau.....org rasa kite sekelas....
    kelas pengantar psikologi...!! hak3....kalo tak slh la....ataupun ade mana2 kelas yg kite sama....sbb rasa mmg pernah sekelas dgn didi...

    lgpon mecha. eng. tak ramai pompuan kan...so senang cam...keh3....

    mm...amekla orange & peach in lighter colour....tak menyilau kot...hehe

    ReplyDelete
  3. cant wait for updatess
    love ur dress :)

    u'r linked btw! :)

    ReplyDelete
  4. cik lijah-haaaa betul la tue kot.kehkeh,kalo kelas psiko mmg betul la .kitorg selalu kena ngn lec psiko tue.hahahahah!

    cik farah-updated!heheh will link u back. huyeah2!

    ReplyDelete