Friday, 10 June 2011

Henna for Eday.Harap tak over


Lunch hour today, collegue i ajak i pg survey kedai inai sebab i penah ckp dkt die i ada niat nak pakai inai, So die tau dekat mana kedai inai yang dkt area situ.Kedai tue kedai india, location dkt dgn kuil indai Bagan, dekat padang Badawi, Sape2 B2B area penang musti tau dekat mana. So we went there, and survey henna design yang ada, bole la.tapi mostly mcm india design, I ckp i nak bawak design n tnjuk dkt die, She said okay, bawak datang n tnjuk, kalo senang, die bole buatkan. Btw, kalo design ikut katalog tue, sebelah tangan die charge RM15 pricey kan?Kalo kat Kl mb leh dpt RM5-RM10 jek.


Name card die kasi. Sory for veryy bad pic quality.


I dun have choice maa. N i malas nak survey2 dah. So i just go for this one, Nanti on 24th Jun, i pg kedai tue bawak design n straight awat buat. So my final design is like below

Simple!Harap mak i tak bising

Btw, i nak pakai henna. Yeay!over kan?I mmg over nyahhh!


2 comments:

  1. cantiknye inai,tak la over sangat design tu.wehhh tunang pon pakai inai ke cik main2??kehkeh :p

    ReplyDelete
  2. hahahahahahah!jari tangn i mcm jari kaki i.kalo sental pakai berus besi pn tetap nmpk kering n kedut2!nnti kasi efek dkt gmbr sarung cincin nmpk tangan jek smpi org akan ckp "eh apesal bakal menantu lak sarung cincin dkt mak mertua" Dang!
    you get my point kan?

    Argh emo tgk tangan sndriii!jadi kena tutup cela dgn pakai inai.Kalo bole sampai lengan nak celup inai!sng!hahahah

    ReplyDelete