Monday, 19 September 2011

Dewan


Psst! I have no mood for working today, So i amek EL, baru igt nak simpan cuti, sigh~ Tinggal la lagi sehari jek cuti lepas nie, Sbr jela, Nevermind, I stori kat u kenape i mls nak keje hari ni later okay. Btw, i penah ckp yang Fath dah booked dewan for his side on 2nd June 2012 . Price RM700 utk 1 hari including electricity, air, and kebersihan. Okay. Nak tgk dewan mcm mane?

Dewan Balairaya seksyen 26, PJ,kot?






Internal photo, tak dpt captured, psl dewan kunci, but tak silap dlm tue ada 2 court badminton and 1 stage.

For me, i tak kesah pn dewan tue mcm ni, yelaaa, nafsu musti la nak dewan grand2, paling kurang dewan puspanita kat putrajya tue ke kan, baru la class. but kenape nak bazirkan duet sewa dewan bagai, sedangkan dat money bole guna utk invite extra 200 guest for our wedding kan?Im not sure dewan nie ada a/c ke tak pasal kalau tgk mcm tak nmpk jek outdoor a/c kat luar, tapi taktau la kot2 outdoor die ada kat blkg ke kan,Confirm later.

Oh ya dewan nie dkt area hospital assunta, stesen bus othman ke?and PJ oldtown.

Dewan dah booked, Super lega,Now, catering pulak


Update dari Perjalan Dua Ratus Empat Puluh Sembilan Hari Lagi

1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete