Sunday, 20 November 2011

Dress Syera Ayob Kahwin


Reception dress. Syera side


Beading baju nikah syera ayob cantik!simple jek. Tapi rasanya beading baju masa die tunang dlu lagi glemer dan cantik kot! Heheehe!

Nak tgu reception dress utk side zahril lak next week, wihuuuu!

4 comments:

  1. hi didi.. leh tanye tak bape budget kawin didi erk.. really excited read ur blog about kawin.. sye pon akan kawin insyaallah next year..Tapi ape2 pun tak bt lg.. Nak taw bape didi aggarkan utk budget klu tak ksh berkongsi..

    ReplyDelete
  2. didi !! kamu roomate gg dulu ek hahaha. itulah nora xmention pun kat fb pasal blog ni heheh gud luck dear

    ReplyDelete
  3. chocstwbries- hye!sori baru nak reply, tak perasan komen, btw, drop me an email at diyana.mazlan76@gmail.com. kite borak kat sana. i tgu k

    nora- aah!baru perasan masuk gee upload gmbr, hehe tak sangka!

    ReplyDelete
  4. hye.

    i calonkan you untuk Liebster award :)

    refer link kat bawah..gud luck darling.

    http://saya-mahu-kahwin.blogspot.com/

    ReplyDelete