Thursday, 10 November 2011

Bankrap!


My bestfren for 6 months starting now!
Habis melayang terlayang duit, tapi sebab nak jugak badan ala2 JLO, Jolie, maka pejamkan mata, tekadkan hati, rajin kan diri.



Lepas nie harap2 korang smua tak konpius between i dgn JLO. erk?



Update Dari Perjalanan Seratus Sembilan Puluh Tujuh Hari Lagi




7 comments:

  1. wowwww bape u bayar tu?mahal tak jadi member?i teringin tapi malas.jawapannya duduk jela sini sedut lemak diam2 hahahah

    ReplyDelete
  2. waaaa.semangat! i pn mahu tapi takut nanti xpegi dan malas. kekeke

    ReplyDelete
  3. salam.kita nk tny awak sket la.kita tgh survey2 tmpt nk tempah baju kawen pastu jumpa blog awak.awak tempah baju kt mana ye?kita mcm berminat sbb awak kata harga dia ok n x mahal sgt.kita nk add awak kt FB tp kita x tau nama awak :)

    ReplyDelete
  4. nora- haaaaa, doakan bukan hangat taik2 ayam okayyy!

    zimie-hahaha i subscribe for 6 months, rm500 jugak melayang. sobssss!nak wat cna zimie, kena rajin kan diri jugak cmne pn sbb nyee nak bdn hot solid, meletop mantap mcm JLO, auchhhh!

    azil-haa kena force diri jugak, skg pn ada malas2 nak pg nie, huwaaa!kang rugi jek duet. hehe

    marliana- emel sy dkt diyana.mazlan76@gmail.com. kite borak sana okay?hehe

    ReplyDelete
  5. Salam .
    Hehe . Nice blog btw !
    ;) follow me back yea .
    ceritabakalpengantin.blogspot.com
    ^__^ errr . rajinya . cayok !

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete